Zingen met die Zaak!

Hoe krijg je een bedrijfsteam goed afgestemd? Ga met elkaar zingen en ontdek hoe bijzonder dat is!

De eerste vraag, die een bedrijf meestal aan mij stelt is; "denk je dat iedereen echt gaat zingen?" Dat snap ik goed.

Zingen is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Je laat jezelf ├ęcht horen. Je stem is zo'n wezenlijk onderdeel van wie je bent en wat je voelt. Logisch dat niet iedereen dat direct doet....en misschien al helemaal niet op het werk.

Toch is dit nou juist wat ik zo leuk vind aan deze teambuilding workshops. Men verwacht er vaak niet veel van en dan is het verbazingwekkend om te ervaren hoe gemakkelijk je samen kan zingen en hoe lekker dit voelt. Wat helpt is, dat ik gemakkelijk piano speel en zo een muzikale basis neerleg waarop we rustig de meerstemmigheid opbouwen. Ik pas steeds wisselende muzikale werkvormen toe, zodat de groep veel in beweging is en daardoor meer in het voelen en luisteren terechtkomt i.p.v denken.

De ervaring is dat de meeste groepen zich hier heel prettig bij voelen, veel plezier met elkaar beleven en songs zingen, die ze nooit verwacht hadden te kunnen zingen.
Dat opent een sfeer van plezier en vertrouwen binnen de groep, waarop het team weer verder kan bouwen.

Bedrijven, die u zijn voorgegaan: NS, Defensie, Politie Academie, Gooi Consult, Clini Clowns, ROC Twente, ABN AMRO en vele andere bedrijven.

Neem contact met mij op en met alle plezier bespreek ik samen met u de mogelijkheden

 IMG_1627.JPG

Copyright © 2024 DumoSound | Webontwikkeling logo walraven webwerkWalraven WebWerk

Top